Kemp “Tenkrát na Západě”

Červenec 19th, 2019

V letošním roce jsme již po desáté vydali na středisko Škola v přírodě Prostřední Bečva, abychom si užili 2 týdny kempů. Ten první týden s rodinami a jejich dětmi a ten druhý s dětmi. Letos nás na obou bylo opravdu požehnaně a když byste přišli do jídelny, hučelo to tam jako v úle.

První týden pro rodiny s děmti organuzujeme jako kombinovaný kemp pro rodiny, které se chtějí vzdělávat v oblasti náhradní rodinné péče a rodiče, kteří se chtějí zdokonalit v angličtině. Naše milá a schopná lektorka Charity Dušíková nám již poněkolikráté dokázala své schopnosti jako učitelka ale také jako super máma. Stihala učit, kojit a krmit najednou! Školka dětí pod vedením Šárky si to nesmírně užila a rodičovská skupina jen zpovzdálí poslouchala pláč dětí dělajíc, že to není žádné jejich dítě. Kovbojové, indiáni, desperáti, guvernéři …v městečku Sweet Water jsme mohli být tím, čím jste chtěli.

Na druhém běhu jsme dolovali zlato, dojili krávy, chytali zloděje…letos s úžasnou rodinou Bartolových z USA. Děti, mladí lidé a dospělí si to užili. Přežili jsme i kontrolu z hygieny! Prostě paráda, na Západě je fajn a určitě se tam vrátíme. Příští rok jako rytíři a dámy ze Zámku a pozdámčí!

Komentáře jsou uzavřené.