Kemp FOUR SEASONS – letos už 9. ročník

Červenec 31st, 2017

Neuvěřitelně letos po už deváté jsme vyjeli do Školy v přírodě na Prostřední Bečvě strávit 14 dní na kemp!

Tentokrát jsme začínali hned na začátku prázdnin. Naším tématem bylo FOUR SEASONS, a opravdu jsme zažili všechna 4 roční období: jaro, léto, podzim, zimu! Celkem 50 dětem a mladým lidem s týmem 11 vedoucích bylo opravdu skvěle. Částí vedoucích byl také úžasný Click kostelu tým z Ostravy pod vedením Kláry a Toma Michalkových (a malou Miou).

Děti si jako vždy hodně zasportovaly, zazpívaly, stihly se vykoupat, soutěžit, hrát si spolu jen tak. Vyslechly si také příběh malého Martínka ze Slovenska, který žil bez mobilu, bez televize, hraček a přesto byl bohatší než nejbohatší král!

Druhý týden byl opět tzv. rodinný, což se nám zdá nadnesený název, neboť bylo 31 dětí z celkového počtu 50 osob (24 dětí bylo do 8 let)! Tak si to dovedete představit, nejmladší 4 měsíční chlapeček visí jedné hlídačce na ruce zatímco se druhá snaží dát vyčůrat 3 děvčátka ve věku od 2 do 4 let. Mezitím roční holčička zakopne o vlastní nohu a vráží do další hlídačky, která nese 9 měsíční batole…no, byla to legrace! Ale vážně, rodinný týden byl kombinací dospělácké skupiny angličtiny a tzv. rodinné skupiny náhradních rodičů a samozřejmě dětí. Zasoutěžili jsme si, zahráli, zazpívali, hodně se nasmáli a celkově nám všem bylo spolu mooooc dobře! Těšíme se na příští rok!

 

 

Komentáře jsou uzavřené.