Aktuální nabídka literatury

Prosinec 8th, 2010

Aktuální nabídka literatury – můžete objednat na objednavky@viafamilia.cz nebo na tel. 731 510 616.

moje_prvni_vanoce1 Moje první Vánoce – 298 Kč

Zábavná knížka o Ježíšově narození, vhodná zejména pro první seznámení s vánočním příběhem. Příběh o Marii, Josefovi a malém Ježíši si mohou děti samy dotvářet. Knížka má speciální stránky, na které je možné přichytit magnetické postavičky, zvířátka a betlémskou hvězdu.

db2280
Příběhy lásky – 220 Kč

Především platí, že má-li nám láska vydržet, máme-li zvládnout veškeré tlaky a složitosti života, musí být láska něco víc než jen cit. Musí to být něco, co děláme. Musíme ji konkrétně projevit v manželství, v rodině, mezi přáteli a známými, ba dokonce i mezi nepřáteli.

cbs1136 Vánoční hvězda148 Kč

a nebi se objevila nová hvězda a tři mudrci se vydali na dlouhou cestu. Děti se mohou k jejich putování připojit nejen posloucháním příběhu a prohlížením obrázků, ale mohou mudrcům pomoci najít cestu a to tak, že na každou dvoustranu umístí hvězdičku – záložku, která ukazuje cestu. Kniha pro nejmenší s pevnými „leporelovými” stránkami.

diesel-ii-516221 Diesel II.150 Kč

Autentický příběh, který ještě neskončil. Existuje realita, o které většina z běžných obyvatel naší společnosti nemá tušení. Odehrává se za zavřenými dveřmi klubů, barů, podivných firem – a také věznic. Raději o ní nechceme nic vědět, hodí se nám výhradně jako kulisa akčních filmů, hlavně udržet hranici obou světů nepropustnou.

1857vanpribeh Vánoční příběh pro nejmenší99 Kč

Tato knížka seznámí děti s příběhem o Ježíšově narození a pomůže i rodičům vyprávět jim o vánočních událostech způsobem, který děti zaujme. Děti se tak dozvědí o všem podstatném: o zvěstování Marii, že bude mít dítě, o Ježíšově narození v betlémské stáji, o radosti pastýřů i o hvězdě, která dovedla tři moudré muže až do Betléma.

db2226 Na počátku byla vražda – kriminální příběhy z Bible – 135 Kč

Lidstvo už od počátku provází temná stránka jeho povahy. Brzy po zdánlivě nevinném prvotním hříchu rudnou lidské dějiny krví obětí násilností a temnějí lidskou zlobou a nenávistí. Stránky Knihy knih zrcadlí tuto smutnou zkušenost zcela nepokrytě, a tak se na nich můžeme začíst do příběhů, které vyprávějí o zločinech, násilí a úskocích.

1841mojemmww Moje dětské modlitbičky165 Kč

Moje dětské modlitbičky – obrázkové leporelo s dětskými modlitbami ve verších. Kniha je určena dětem, rodičům i prarodičům -zkrátka každému, kdo se chce s dětmi modlit. V knize naleznete modlitbičky pro každou denní dobu a různé situace. Kniha je od stejné autorky jako Moje malá Bible a také ve stejném provedení a formátu.

cbs0253 Nevěsta u studny – milostné příběhy z Bible – 149 Kč

Bůh dal člověku poslání milovat svého bližního. Jak různé podoby může lidská láska mít, zachycuje Bible v mnoha příbězích. Přečtěte si výběr těch nejpůsobivějších z nich.

1964posszw Biblické příběhy ze Starého zákona – posuvné obrázky – 249 Kč

Děti mhou jednoduše zatáhnout za poutko na kraji stránky a původní obrázek se překryje novým, který ilustruje pokračování příběhu. 

Kniha je určena nejmenším čtenářům, kterým zábavnou a srozumitelnou formou přiblíží vybrané příběhy ze Starého zákona (Noe, Mojžíš, Jozue, David)

8ebc5a6795eeb5e8707f8e935aee18a1image121x182 Do pátku bude váš manžel jiný 200 Kč

Do pátku bude váš manžel jiný? Je to vůbec možné? Abych řekl pravdu, je to podfuk. Můžete mít nového manžela už ve středu, budete-Ii si počínat správně. A nebo ještě lépe, není vůbec nutné měnit manžela za novější model. Potřebuje jen trochu vyladit. V pěti dnech můžete změnit manželovy postoje, chování a způsob, jakým komunikuje.

img_237999_main Moje malá Bible - 165 Kč

Jedná se o obrázkové leporelo s nejoblíbenějšími biblickými příběhy.

3b0ca6ec8198cb885fde2c79e02804abimage121x177 Do pátku bude vaše dítě jiné – nikdy není pozdě! – 250 Kč

….je pětidenní akční plán – od pondělí do pátku
- který opravdu funguje!

img_254562_main1

Biblická sudoku132 Kč

Jedinečné propojení tréninku vašich logických schopností a objevování Bible odpočinkovou formou.

navrat_leman_nestaci1

Ani to nejlepší nestačí? – 240 Kč

Možná jste nadmíru kritičtí a zápasíte s perfekcionismem. S pozitivní a účinnou strategií, kterou nabízí kniha “Ani to nejlepší nestačí?”, najdete praktické způsoby, jak zvýšit vlastní sebevědomí a překonat pocity odmítnutí a nedostatečnosti.

Komentáře jsou uzavřené.