Vedoucí na letním kempu Irská balada

Květen 6th, 2009

Léto se nezadržitelně blíží a s ním všechny letní radovánky! Doufáme, že k nim patří i náš kemp Irská balada. Že to balada opravdu bude se  postarají všichni vedoucí, kteří s dětmi, mladými, ale i dospělými budou trávit čas.

Dnes vám představujeme všechny vedoucí, kteří se budou starat o bezpečí, blaho a program účastníků…

Ephraim

Ephrajim

Jmenuji se Vašek, ale říkám si Ephrajim. Jsem z Kladna a chodím do místního sboru CB Kladno, kde se věnuji mládeži. Mám rád akci, sporty, divadlo, pohodu, hry a hlavně srandu. Mám za sebou hodně táborů a campů, kde jsem byl vedoucí nebo pomocník. Více informací na www.ephrajim.wz.cz ;)

Dominika

Dominika

Jsem studentka gymnázia z Brna. Zajímám se o humanitní vědy a jazyky, hodně zpívám, hraji na housle a čtu. Mám ráda práci s dětmi a mým životním cílem je plnit boží vůli, kamkoli mě Pán postaví.  Dominika



Markét

Markét

Jmenuji se Markét. Chodím na Střední uměleckou školu v Ostravě. Mám ráda děti, lidi, kreslení, tvoření, sporty, hudbu a halušky. Hraji na basu a klávesy. Mám 3 úžasné mladší sourozence, dvě rybičky a psa Chundelku :D . Moc se těším na tábor, že si popovídáme, trochu zablbneme a užijeme si to… B-)


Jana

Jana

Ahójte všichni táborníci, zdraví vás Jana:-) Doufám,že už se všichni mooooc tešíte, stejně jako já. Mám totiž ráda legraci, hraní různě bláznivých her, vyprávění si o Pánu Bohu a taky sportování a zpívání:-)

Jinak, je mi 25 let, v létě se chystám vzít si jednoho bezvadného kluka (na to už se taky moooc těším :-) ) a ráda bych letos ukončila vysokou školu (studuju sociální práci). Mám móc príma rodinku s jedním bráchou, sestřičkou a morčetem, mám ráda berušky a sýr a mým snem je skočit si s padákem:-)” Jana

Jmenuji se Marcela, je mi 35 let, jsem zdravotní sestra. Jsem pro každou legraci! Marcela

Marcela

Marcela

Libuška a Fery

Libuška a Fery

My jsme Fery a Libuška a jsme spolu 26 let. Většinu svého manželského života se motáme kolem dětí: vlastních, skoro vlastních a všech ostatních…s nimi těžko, bez nich ještě hůře!!!

Rádi si oba čteme, máme rádi našeho psa Meka, Fery dělá počítačový design a Libuška všechno kolem rodiny, práce s dětmi a co je třeba.


Šárka

Šárka

Adam

Adam

Michal

Michal

Ester

Ester

Jmenuji se Šárka, mám ráda děti a těším se na všechny!

Mé jméno je Ester. Studuju zdravotní lyceum, a proto se postarám, aby všichni byli dobře ošetřeni a bylo postaráno o jejich tělesné blaho. Jinak hraju na klavír a zpívám…

Já jsem Michal a na kempy jsem jezdil už jako malý kluk…jsem z hor a mám rád dobrodružství a legraci. Studuju ve Frýdlantě na Moravě.

Moje jméno je Adam, pořád někam padám…tedy spěchám…těším se na kempovou legraci a všechny účastníky…

Pavla

Pavla

Pavlínka bude mít na starost výuku angličtiny pro děti. Je vdaná a má tři děti, momentálně je na mateřské dovolené.

Lenka, vedoucí Diakonie v Příboře, pojede se svým synem Adamem jako zdravotnice.

Příště vám představíme 7 členný irský tým…

Komentáře jsou uzavřené.