Ovocný řez
Říjen 28th, 2009POTŘEBNÉ PŘÍSADY A POSTUP PŘÍPRAVY:
PIŠKOT: 4 žloutky vyšleháme s 20 dkg cukru moučky do pěny, přidáme 1dcl oleje, 1 dcl mléka, 20 dkg pol. mouky a 1 kypřící prášek. Nakonec přidáme sníh z bílků a pečeme cca 1/2 hodiny.
KRÉM: 1 šlehačku ušleháme se dvěma vanilkovými cukry do husté pěny, pak přidáme 2 zakysané smetany. Potřeme vychladlý piškot a poklademe ovocem dle chuti.
POLEVA: 3/4 l vody + 1 a půl vanilkového pudinku + 3 pl cukru krystal + 3 pl vitacitu uvedeme do varu, necháme zchladnout a polijeme dezert. V lednici nechat ztuhnout.
Tento recept nám poslala R.M. ze Vsetína via e-mail.
Komentáře jsou uzavřené.